Sulje ikkuna

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi.
Rekisteröityneet käyttäjät saavat väliaikaisen oikeuden Suokko Timanttien hintatietoihin.

Kirjaudu > Unohditko salasanan?
Sulje ikkuna

Rekisteröidy käyttäjäksi

Saat tunnukset heti sähköpostiisi ja oikeutesi sivustolle aktivoidaan mahdollisimman pian.

Rekisteröidy >
security Rekisteröidy >

Tarkista lomake. Kaikki tiedot on pakollisia.

Rekisteröityminen onnistui

Tunnukset Suokko Timantit sivulle saapuvat pika puoliin sähköpostiisi.
Mikäli et saa sähköpostia meiltä tunnin sisällä, tarkista ensin roskapostisi ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä mikäli tunnuksia ei vieläkään ole saapunut.

Kaikki rekisteröitymiset tarkistetaan ja tunnuksesi aktivoidaan mahdollisimman pian. Aktivoiminen vahvistetaan sähköpostitse, jonka jälkeen sivuston hintatiedot on käytössäsi. Rekisteröitymisesi on aktiivinen 14 päivää. Mikäli tämän jälkeen vielä tarvitset oikeuksia, tulee sinun aktivoida tunnuksesi uudelleen.

Sulje ikkuna

Kirjaudu sisään

Anna rekisteröity sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle uuden salasanan.

Lähetä pyyntö >

Tarkista lomake. Kaikki tiedot on pakollisia.

Salasanan uusimispyyntö lähetetty. Tarkista sähköpostisi.

Sulje ikkuna

Huomio:

Käyttäjätunnustasi ei ole vielä aktivoitu. Aktivointi tapahtuu mahdollisimman pian. Saat tästä vielä vahvistuksen sähköpostiisi.

Sulje ikkuna

Huomio:

Suokko Timantit käyttäjätilisi ei ole enää aktiivinen. Tilin aktivointi on voimassa 14 päivää kerrallaan. Mikäli haluat jatkaa oikeuksiasi, tulee sinun rekisteröityä uudelleen.

Rekisteröidy >

Etsiessäsi sopivan kokoista timanttia karaattirajaus on käyttökelposin työkalu. Helpointa on laittaa karaattiraja numeroina hakukenttään ja hienosäätää kytkimiä nuolinäppäimillä. Käytä pilkun sijasta pistettä desimaaliluvuissa.

Hionnan laatua ei voi kylliksi korostaa. Hionta saa timantin loistamaan kirkkaasti. Liukukytkimillä on hyvä ensin säätää haku vaikka aktivoimaan vain kahta parasta laatua. Voit aina laajentaa hakua.

Excellet haku tuo myös Ideal hiontaiset timantit näkyviin.

Joissakin todistuksissa ei ole erillistä yleisarvosanaa hionnalle, ko tapauksessa haku tulee mittasuhteiden arvosanasta.

Käytä liukukytkimiä rajataksesi värihakua. Nuolinäppäimet ovat hyvänä apuna hienosäädössä. Lue väreistä lisää Finn Diamondsin timanttitieto osiosta.

Puhtaden suhteen kannattaa olla aika liberaali. Kukaan ei erota pieniä sulkeumia ilman suurennuslasia. Käytä liukukytkimiä rajataksesi hakusi aktvoimaan vain sinulle sopivia timantteja.

Lyhenteet viittaavat laboratorioon joka on laatinut timantille raportin. Voit käyttää laboratoriota hakuriteerinä.

 
 

Jokaisella on omat kriteerinsä timanttien suhteen. Finn Diamondsin hakukone osaa erotella sinulle parhaiten sopivan timantin muista. Vasemmalla puolella sivua on liukukytkimiä joita käyttämällä saat takennettua hakuehtoja. Haun tulokset tulevat isoon tuloskenttään. Tuloskentän hakuehtojen mukaisia timantteja voit järjestellä haluamaasi järjestykseen.

Valitse timanttivertailuun enintään 8 parasta timanttia. Painamalla Vertaile nappia aukeaa uusi vertailusivu valitsemillesi timanteille. Vertailusivulta pääset takaisin tälle hakusivulle siten että selain muistaa aiemmat hekuehtosi.

Jos klikkaat Aukaise nappia rivin päässä pääset katsomaan timantin yksityskohtaisia tietoja.

Onnea hakuun!

 
 

Olet valinnut maksimimäärän timantteja tähän koruun. Jos haluat muuttaa valintojasi, poista ensin jokin valituista timanteista.

Your account is activated.

Suokko Timanttikorut.fi

Suokko Timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan perinteisesti hyväksi todetuilla tekniikoilla. Mestarikultasepän taito luoda joka kerta kaunis koru yhä uudestaan, aina yhtä vivahteikkaana ja silti kestävänä tekee Suokko Timanttikoruista ainutlaatuisia.

Korun kestävyys jokapäiväisessä käytössä ulottuu korujemme rakennetta syvemmälle. Jo suunnittelun alussa otamme huomioon mekaanisen kulutusherkkyyden ainevahvuuksissa ja liitoksissa. Taitava korun toteutus huolitellusti viimeisteltynä säilyttää arvonsa jalokivikoruna. Oikealla huollolla ja käytöllä korumme kestävät sukupolvelta toiselle.

Jalometalliopas

Ihminen on koristautunut simpukankuorilla, helmillä ja muilla luonnon kauniilla kivillä jo ennen metallien käyttöä. Jalometallit, etenkin kulta ja hopea olivat ensimmäisiä muokattavia metalleja kuparin, pronssin ja raudan kanssa. Jalometallit nousivat arvossa hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Helppo muokattavuus, iholle miellyttävinä ja hyvä kierrätettävyys erottavat jalometallit muista.

Kullan ainutlaatuinen hohto on lumonnut kaikkia kansoja. Kultaa löytyy kaikilta mantereilta, mutta aina vain sen verran vaikeasti, että se on oikeastaan yhteisesti hyväksytty valuutta johon muita hyödykkeitä verrataan. Uudet modernin ajan jalometallit täydentävät historiallisia jalometalliseoksia. Platina, palladium ja valkokullan pinnoitteena käytettävä rodium kuuluvat kaikki platinametallien ryhmään.

Palladiumilla seostettuna kullasta tulee valkokultaa. Platinaan tulee ajan myötä hieno patinapinta. Rodium luo valkokultaan kovan ja kiiltävän valkoisen pinnan. Uusi piirre timanttikoruissa on palladiumin nousu omana leimattavana jalometallinaan valkokullan ja platinan rinnalle.

Suomalaista työtä

Suomalaiset ovat tottuneet omavaraisuuteen monessa. Kultasepäntaidossa meillä on ollut vientiä ja muista pohjoismaista poiketen tämän hienovaraisen käsityötaidon osaajia on runsaasti. Suomalaiset osaavatkin arvostaa kotimaista osaamista. Suokko Timanttikorut valmistetaan Suomessa kotimaisten mestareiden käsissä.

Kaikki koruvalmistuksessa käytettävät metallien raaka-aineet ja jalokivet ovat suomalaisista lähteistä. Kullasta suurin osa, jopa 80% on kierrätysmetallia ja timantit ovat Suokko Timantteja.

Uniikkikorut

Suokko Timanttikorut ovat mahdollisuus omaan uniikkiin koruun. Perusajatus uniikin korun suunnittelussa tulee aina asiakkaalta. Se voi olla pikku muutos nykyiseen malliin, mallien yhdistelmä tai isomman timantin istutus. Kokonaan uniikin uuden mallin suunnittelu on pitkä prosessi joka pitää käydä läpi yhdessä korusuunnittelijan kanssa.